Medlemsrabatter

Rabatt på DNA-tester

SVERAK har tecknat ett avtal med laboratioriet LangfordVetServices som innebär att alla SVERAK-anslutna kattklubbars medlemmar får 20% rabatt på alla deras DNA-tester. 

Gör så här: Skicka ett mejl till vår avelssekreterare på avelssekreterare@spinneriet.se för att få en rabattkod. Rabattkoden anger du vid beställning på LangfordVetServices.


ScandicHotell

Medlemmar i Spinneriet får rabatt på hotellvistelse på Scandichotell i hela Norden med 10% rabatt på ordinarie rumspris, 20% rabatt på all förbeställd mat och 50% rabatt på lokalhyra. 

Gör så här: Skicka ett mejl till vår avelssekreterare på avelssekreterare@spinneriet.se för att få en rabattkod. Rabattkoden anger du vid bokning på Scandic Hotels.


Försäkring

Medlemmar i Spinneriet får 10% rabatt på kattförsäkringar i Agria. För att få rabatten kontaktar du ditt försäkringsombud. Du kan också hitta ett ombud på Agrias hemsida. För att få rabatten uppger du ditt medlemsnummer. Medlemsnumret står på baksidan av SVERAKs förbundstidning "Vårakatter". Hittar du inte tidningen kan du vända dig till vår medlemsansvarige.