Scandic

Rabatter du kan få som Spinnerietmedlem


Rabatt på DNA-tester

SVERAK har tecknat ett avtal med laboratioriet Langford Vet Services som innebär att alla SVERAK-anslutna kattklubbars medlemmar får 20% rabatt på alla deras DNA-tester.

Så här går du för att utnyttja rabatten:
För att du som Spinnerietmedlem ska kunna rabatten krävs att du anger en rabattkod vid beställning. Koden får du genom att maila vår avelssekreterare Susanna Löfstrand: susanna.lofstrand@telia.com.

Länk till: Langford Vet Services.


Scandic Hotell

Medlemmar i Spinneriet får rabatt på hotellvistelse på Scandic hotell i hela Norden med 10% rabatt på ordinarie rumspris, 20% rabatt på all förbeställd mat och 50 % rabatt på lokalhyra. Kod att ange vid bokning av rum erhålls av Spinneriets avelssekreterare Susanna Löfstrand


Försäkring

Medlemmar i Spinneriet får 10 % rabatt på kattförsäkringar i Agria. För att få rabatten kontaktar du ditt ombud. Du kan också hitta ett ombud på Agrias hemsida (agria.se). För att få rabatten uppger du ditt medlemsnummer. Medlemsnumret står på baksidan av SVERAKs förbundstidning "Våra katter". Hittar du inte tidningen kan du vända dig till vår medlemsansvarige, Anki Svantesson.


 
 

 

 

 

Copyright © Spinneriet