Skicka in annons


Nu när hemsidan har fått ny layout börjar vi om från början. Alla bilder som skickas in skickas i största möjliga format, helst större än 400x400 pixlar.

OBS!!!!!

Den som skickar in en bild eller annons till hemsidan har också ansvaret att tala om när bilden/annonsen skall tas bort. Spinneriet har ingen möjlighet att hålla reda på det.

 

Uppfödare

Alla uppfödare i klubben är välkomna att skicka in sina uppgifter och kommer då att läggas upp på sidan "Uppfödare".

 

Skicka ett mail med ämnet "Uppfödare" till webmaster@spinneriet.se
I mailet skriver ni ert/era namn, ert stamnamn, vilken/vilka raser ni föder upp, hemsideadress, hemadress, telefonnummer, mailadress. Skicka med en bild!

 

Avelshanar

Ni som har avelshanar som ni vill ha med på hemsidan skickar ett mail med ämnet "Avelshane" till webmaster@spinneriet.se

I mailet skriver ni kattens ras, namn och föräldrars namn. Ni skickar även med ert namn, telefonnummer, hemsideadress och mailadress. Skicka med en bild på er hane!

 

Födda kullar

Har ni en kull hemma? Skicka då ett mail med ämnet "Född kull" till webmaster@spinneriet.se

I mailet skriver ni ert stamnamn, föräldrarna till kullen, när den är född och vilken ras den tillhör. Ni skickar även med ert namn, telefonnummer, hemsideadress och mailadress. Skicka med en bild på er kull!

 

Väntade kullar

Väntar ni en kull skickar ni ett mail med ämnet "Väntad kull" till webmaster@spinneriet.se

I mailet skriver ni ert stamnamn, föräldrarna till kullen, när den beräknas föddas, beräknat färgutfall och vilken ras den tillhör. Ni skickar även med ert namn, telefonnummer, hemsideadress och mailadress.

 

Omplacering

Om ni har en katt som ni behöver omplacera kan ni annonsera det här på hemsidan. Skicka ett mail med ämnet "Omplacering" till webmaster@spinneriet.se

I mailet skriver ni kattens ras, namn och föräldrars namn. Ni skickar även med ert namn, telefonnummer, hemsideadress och mailadress. Skicka med en bild på er katt!

 

Copyright © Spinneriet