Scandic
 

 

 

Om Spinneriet


Spinneriet bildades 1992 och har sitt säte i Göteborg och har drygt 300 medlemmar. Klubben är ansluten till SVERAK - Sveriges Kattklubbars Riksförbund, och därigenom till FIFe - Fédération Internationale Feline.

Huvudmedlem
Som huvudmedlem får du SVERAKs tidning "Våra Katter" (utkommer 6 ggr/år). Du har rätt att registrera stamnamn och kullar och du har möjlighet att delta på utställningar. Huvudmedlemmar har rösträtt på Spinneriets årsmöte och får delta i klubbens alla aktiviteter. Huvudmedlem erhåller t.ex. också rabatt på kattförsäkringar i Agria, rabatt på DNA-tester hos Langford vet services och rabatt på hotellvistelse på Scandic hotell i hela Norden (Koder till detta får du av vår avelssekreterare). Huvudmedlem annonserar kullar, uppfödning, avelshanar och titelkatter helt avgiftsfritt på Spinneriets hemsida. 

Familjemedlem
Familjemedlem till en huvudmedlem i Spinneriet kan lösa familjemedlemskap till kraftigt rabatterat pris. En familjemedlem är till exempel maka/make, sambo, barn eller förälder i samma hushåll (folkbokförd på samma adress). En familjemedlem kan vara medinnehavare till stamnamn, delägare till hushållets katter och kan registrera kullar samt delta på utställningar i klubbens namn. Familjemedlemmen erhåller samma rabatter som huvudmedlemmen, får delta i klubbens alla aktiviteter och har rösträtt på Spinneriets årsmöte.

Klubbsupporter
Om du redan är huvudmedlem i annan kattklubb kan du bli klubbsupporter hos Spinneriet.

 

Kattungemedlemskap

Uppfödare i Spinneriet har möjlighet  att lösa ett medlemskap i Spinneriet åt sina kattungeköpare för 200:-.
Kattungeköparen får då samma information och samma möjligheter som en huvudmedlem i Spinneriet.

Här finns en A4-sida som du kan använda dig av när du ger bort ett medlemskap!

Du som uppfödare gör detta enligt följande antingen per mail eller brev:

Ange ditt namn och namnet på din uppfödning.
Ange namn på dom du ger ett medlemskap till, även vart denne bor och om det finns en mailadress att nå denne på.

På inbetalningen till kassören anger du samma uppgifter och betalar samtidigt in 200:-/anmäld ny medlem.

Medlemsavgifter 2020
Huvudmedlem 400:-
Familjemedlem 100:-
Klubbsupport 150:-

Bankgiro: 415-0470

Betalningar från utlandet:

Iban nr: SE1750000000051021034908
Swift adress/ Bic kod: ESSESESS

Vill du bli medlem i Spinneriet och har några funderingar kontakta då medlemsansvarig,

Anki Svantesson
Tel: 033-15 26 54


Klubbväst!

Nu kan du som medlem köpa vår jubileumsväst. Eftersom Spinneriet fyller 25 år får du 25% rabatt och betalar 400 kronor för den. Västen är i ”softshell” material, vit med svart tryck med både ytter- och innerfickor. Västen tål maskintvätt.

Några provexemplar visades på vår utställning och det kommer även  att finnas några på VK:s utställning i helgen. Passa på att titta på dem! Västarna kommer att finnas i storlekarna S – XXL, vissa storlekar finns redan nu. Mer information om västarna fås av Lisa Sillanpää. Maila utst.sekr@spinneriet.se eller ring 0733-748688.

Spinneriets jubileumsväst
Klicka på bilden får att se den i ett större format.
 

 

Copyright © Spinneriet